Відчуття ГАРМОНІЇ

… Відчуття ГАРМОНІЇ – це най перше, що відрізняє
досконалий інтер’єр від стереотипного
шуму бутафорних інновацій …
Ця теза стала головним ідейним спрямуванням проекту... DeKaDesign©

Архітектурно-дизайнерський проект - виконаний і реалізований українським дизайнером Денисом Кутняховим, був представлений в 2017 році на XIХ Всеукраїнському Конкурсі Міжнародного Союзу Архітекторів та Національної Спілки Архітекторів на кращий інтер’єр року « ІНТЕР * YEAR 2017 »

Робота з дизайнерськими меблями американського бренду  Michael Amini стала для Дениса Кутняхова,  джерелом натхнення у вирішенні  цього інтер'єрного простору  в передмісті  Києва.  Не секрет, що задумуючи інтер'єрне рішення, необхідна ТЕМА.

Тема -  з якої починається осмислення об'єкта в цілому.

В даному випадку, самі меблі  стали камертоном стилю, який організував простір і атмосферність спроектованих інтер'єрів.

Особливою ознакою будинку, стало артистичне наповнення інтер’єру, це і велика кількість класичних вітражів за технологією Tiffany і авторські гіпсові декори, а також не стандартне функціональне зонування і планування будівлі. Будинок складається з парадного холу, вітальні, їдальні, двох кухонь, двох кабінетів, гостьових спалень, зимового саду, фітнес зон і критих терас на першому і другому поверхах.
Фасад будівлі виконано з клінкерної цегли ручного формування і кам’яних екстер’єрних декорів з пресованого каменю. Покриття даху сланцеві плити в поєднані з мідним декором. Дерев’яні віконні системи з підвищеним коефіцієнтом теплопередачі. Сонячні колектори та теплові насоси зробили будинок майже незалежним від зовнішніх джерел опалення.
Ландшафт запроектований за мотивами архаїчних дольменів в поєднані з мотивами Англійських парків ХІХ ст.

The project was implemented between 2013 and 2015 years Denys Kutnyakhov Design (DeKaDe) Project name – The kindly classic home or “Sweet home”
Sense of HARMONY is the first thing,
that completely distinguishes perfect interior
from the stereotypical noise of the sham innovation.
This idea became the main ideological direction of the project.
A special feature of the building was artistic interests filling functional zoning and planning buildings. The house consists of a ceremonial hall, living room, dining room, two kitchens, two rooms, guest bedrooms, winter garden, fitness areas and a covered terrace on the first and second floors.
The facade is made of clinker formation hand and stone exterior decor of pressed stone. Wooden window systems with high heat transfer coefficient. Solar collectors and heat pumps have the house almost independent of external sources of heating.
The landscape is designed based on archaic dolmens in combination with English park grounds nineteenth century.

« ІНТЕР * YEAR 2017 »

Comments are closed.